понеделник, 18 юли 2011 г.

150 проститутки заработват през лятото в курортите Златни пясъци и Албена

Вземат по 70 евро на сеанс

150 проститутки по Златните и Албена

През лятото по морето се събират труженичките от цялата страна.

Ива Димитрова

18.07.2011

150 проститутки заработват през лятото в курортите Златни пясъци и Албена, научи “в мо ” от свой източник сред разследващите. Базата на труженичките е в село Кранево. В крайморското село жриците заедно със 50-те си сводници

са наели няколко големи къщи

за по 10 лева нощувка. През деня проститутките спят и не досаждат на жителите и гостите на крайбрежното селце. Когато обаче се случи да се мярнат посред бял ден по улиците на Кранево, мацките събират погледите на мъжката част от населението.

Проститутките са от цяла България. Има от София, Бургас, Плевен, Хасково. Половината от тях са циганки, но красиви циганки, твърдят източници на “в мо”. Безспорен хит сред отряда на любовчийките е

ЧИСТОКРЪВНА НЕГЪРКА С ИЗЛЯТО ТЯЛО

и ослепителна усмивка. Дамата е за първа година в този район, категорични са нашите източници, говори перфектен български език и определено е с най-скъпа тарифа.

Ако началната цена на всички е 70 евро на сеанс, то негърката започва да се пазари от 100 евро. Обслужването за час е 100 евро, черната перла получава по 200. Тарифата пък за цяла нощ е по договаряне. Много често проститутките са цанени и за компаньонки на баровци. “Случва се някой богаташ да прави купон в заведение по някакъв повод и си вика три - четири от мацките да красят масата му”, обяснява нашият източник.

ПРОСТИТУТКИТЕ НЕ РАБОТЯТ В КРАНЕВО

дори не правят и опити да свалят туристи. Летовниците в селото не са от ръсещите пари тузари и са помилвани от любовчийски набези. Всяка вечер сводниците товарят трите си подопечни труженички в лъскавите си коли, от “Мерцедес” и БМВ нагоре, и ги разтоварват на клиентите в Златните и Албена.

“Мина времето, когато проститутките дърпаха туристите от алеите и правеха секс в храсталаците. Ако се замислиш, от няколко години не е имало случай, в който полицията да се е намесила в скандал с проститутка. Сега всичко е културно и по правилата. Сводниците си имат свои хора в хотелите, които играят посредници при снабдяването с обслужваща дама. Пак те осигуряват и стаи за секс. Срещу заплащане, разбира се”, разкри още нашият източник.

в мо / Black sea

.

Бг Таймс с ново име и нов адрес:

https://pod.disroot.org/people/0e121ab0b93801335522043d794787b7

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ - БЕТОН,МУТРИ И ФЕКАЛИИ !

Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето

Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето
Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето
Rest of the Black Sea,Bulgaria - never !