вторник, 14 септември 2010 г.

Голямата далавера,нечувана наглост:6,5 млн. лева за сайт да рекламира България

Сайт ще рекламира България на 9 езика

Вторник,14 Септември 2010

Сайт ще рекламира България на 9 езика
Близо 6,5 млн. лева по ОП „Регионално развитие” ще бъдат отделени за създаване на сайт на туристическата дестинация България, който ще бъде с мултимедиен каталог на туристически обекти.
Изпълнител на проекта е Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, а продуктът трябва да бъде готов до края на следващата година.

Националният туристически портал ще бъде на девет езика, сред които арабски и иврит, и ще представя над 400 обекта и маршрута, обясни ръководителят на проекта Стоян Георгиев.

Изработването на сайта, който използва съществуващия туристически портал на България, ще струва 2 млн. лв.
Анализ на икономическото министерство показва, че интернет е най-ефективният и ценово изгоден начин за представяне на България като туристическа дестинация.

По данните на Euromоnitor онлайн туристическият пазар в рамките на Европейския съюз до 2011 година се очаква да нарасне с 20 процента и да достигне обем от 65 млрд. евро.

Това няма да е сайт, който просто рекламира България, а в него ще има препратки към други източници на информация, туристически организации, туроператори, коментира Стоян Георгиев.

фрог нюз / Black sea

1 коментар:

  1. Преди година и половина се бях вбесил от печалбите на разни посредници на стоки и услуги за сметка на производителите и потребителите и чашата на търпението ми преля. Реших да направя сайт каталог на родни производители. Все пак бях подбуден и от доза патриотични чувства. Така се появи сайта http://www.proizvedenovbulgaria.com . Вече има към 140 регистрирани фирми. Не е проблем да стигнат и няколко хиляди фирмите. Разходите за поддръжка на сайта са 60 лева за хостинг и 18 лева за домейна на година. Другото го правя за удоволствие. Сметнете сами дали няма далавера в колосалните горепосочени в статията суми.

    ОтговорИзтриване

БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ - БЕТОН,МУТРИ И ФЕКАЛИИ !

Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето

Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето
Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето
Rest of the Black Sea,Bulgaria - never !