неделя, 12 април 2015 г.

Хотел Double Tree By Hilton (бивш Хелиос ),Златни Пясъци остави гостите си без храна

Хотел Double Tree By Hilton (бивш Хелиос ),Златни Пясъци остави гостите си без храна 



http://www.doubletree-hilton.com/bg/

Стигнало се до бой заради липсата на ядене 

Хотел остави гостите си без храна

Кошмарна ваканция за българи и румънци, решили да изкарат великденската ваканция в Златни пясъци.

Нова телевизия получи няколко сигнала от недоволни клиенти на хотел от висок клас, които твърдят, че храната не стига за всички.

Стигнало се дори до бой пред празните чинии.

Потърсихме управата на хотела, но от рецепцията ни обясниха, че мениджърите са в ресторанта и не могат да коментират ситуацията.

 Вижте кадрите, изпратени от наши зрители. ..........................


Doubletree by Hilton Varna е първият и единствен член на семейството Doubletree в България и е създаден, за да предложи неподправен комфорт за тези, които пътуват за удоволствие. Символ на известното гостоприемство на Doubletree са прясно изпечените бисквитки с парченца шоколад, с които професионалният екип посреща доволните си гости при регистрация на Рецепция.




Doubletree by Hilton Varna, разположен в к.к. „Златни пясъци“ с изглед към зеленината на природния парк и лазура на великолепното Черно море, разполага с 196 Doubletree стаи, стаи Deluxe и апартаменти и има директен достъп до отличения с награди СПА център Аphrodite Beauty Spa & Health Clinicедин от най-забележителните по Черноморието. Независимо дали става въпрос за семейна почивка, меден месец, сватбено тържество, конференция или просто няколко почивни дни, Doubletree by Hilton Varna е мястото за прекарване на една чудесна ваканция. Хотелът разполага със собствен плаж, оборудван с 240 шезлонга и 5 легла тип «Бали», плажен клуб и и бар. По-малките гости могат да се възползват от детския клуб, предлагащ редица занимания както на открито, така и на закрито, включително е осигурена и детегледачка, за да могат през това време родителите им да се отпуснат на спокойствие в СПА център Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic. Поддържайте добра форма в оборудвана от Precor фитнес зала, разположена в непосредствена близост до прекрасен отопляем закрит басейн, а ако предпочитате да сте на открито – на Ваше разположение са двата сезонно работещи външни басейна, единият от които е с 2 детски пързалки. Вечеряйте „a la carte и се насладете на романтична вечеря в европейски стил в изискания ресторант Dionysus или опитайте разнообразните прясно приготвени ястия от международната кухня или традиционни български специалитети, насладете се на живата програма и бюфета в ресторант Demeter. Doubletree by Hilton Varna предлага 24-часов рум сървис и Ви осигурява богат избор от вкусни ястия. Срещнете се за коктейл или освежаваща напитка в Lobby Bar and Sun Terrace Café с изглед към откритите басейни и градините на хотела. Заповядайте в стилния нощен клуб Apollo за едно приятно забавление в модерна обстановка. В съседство се намират забележителностите Аладжа манастир и водния парк Акваполис”, атрактивни места за пазаруване, както и дългата 4 км пясъчна плажна ивица на к.к. „Златни пясъци“.

Doubletree by Hilton Varna е разположен точно до магистрала № 9 към к.к.Златни пясъци от националната пътна мрежа, на 20 минути североизточно от град Варна и на 30 минути от международно летище варна. Хотелът е на 4 часа път от Букурещ и на 2 часа път от Констанца — черноморската столица на Румъния.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ - БЕТОН,МУТРИ И ФЕКАЛИИ !

Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето

Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето
Фекалните води на Слънчев бряг отиват директно в морето
Rest of the Black Sea,Bulgaria - never !